Ha össze kötöm a PC-T és a TV-t, kell hozzzá tv tuner kártya hogy müködjön? Vagy elég kábel? A kártya mire jó?
Figyelt kérdés
Bocsi ha sokat kérdeztem :D2010. júl. 4. 11:49
1/3 A kérdező kommentje:
Mármint hogy a TV müködjön :)
2010. júl. 4. 11:51
2/3 Jenci válasza:
A tv tuner kártya elsősorban arra kell,hogy tetőantennáról keresztül tudjál a gépen tévézni.Ha a videokártyádon van valamilyen kimenet--és persze,hogy van--,akkor összetudod kötni a tv-t és a gépet.Már csak meg kell nézned,hogy milyen kimenetek és bemenetek vannak a kártyán és a tv-n.
3/3 anonim válasza:
elmesz a sarki szamitogepes szakuzletbe es igy szolsz: "szeretnek vasarolni egy kabalt amivel a szamitogepemet rakothetem a tv re" vagy forditva:))
-es a kezedbe adnak egy kabelt ameinek 2 vege van.. az egyiket bedugod a szamitogepedbe a masikat a tv be...
Bocsi ha sokat irtam:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!