Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitort ajánlanátok...

Milyen monitort ajánlanátok 60e ft körül?

Figyelt kérdés

Legalább 24"-os, s főleg filmezésre használnám. esetleg a későbbiekben konzolt kötnék rá, szóval a hdmi is alapkövetelmény. (bár vannak dvi-hdmi átalakítók, de ezek nem járnak veszteséggel?)

Mivel tényleg kb csak filmezésre meg netezésre használom a gépem, így esetleg szóba jöhet vmi hd tévé is.

neten nézegettem már ezer féle monitort, de sokkal előrébb ezzel sem jutottam.

tapasztalatok is érdekelnének, benq, samsung, lg, esetleg vmi más...?

2010. júl. 4. 01:08
 1/5 anonim ***** válasza:
LG vagy Samsung, ennyiért csak TN panelest kapsz, minél kisebb legyen a válaszidő, minél nagyobb a kontraszt.
2010. júl. 4. 01:36
 2/5 Diablo3 ***** válasza:

[link]

Én ezt ajánlom. Full HD, 2 ms-os válaszidő. Mérete is megfelelő. Ugyan nem ilyenem van, de én is most tervezem a vételt, és ezt néztem ki. Mondjuk én inkább játékra és filmre. De a konzolhoz sem rossz. Eleinte az ASUS vh242h vagy d modellt néztem, de végül is ez maradt. Szerintem tökéletes. Modjuk én nem vagyok a híve a tv-nek, amit monitornak használnak. Ha tv-t keresnék, akkor mást vennék. Monitort viszont ilyet.

2010. júl. 4. 01:45
 3/5 Diablo3 ***** válasza:

Előző is én voltam. Találtam még egyet.

[link]

Ez mondjuk csak 5 ms-os, viszont LED. Nem ismerem, de jól néz ki, a kontraszt brutál. Vagyis nem lehet rossz. :)

2010. júl. 4. 01:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Az 5 ms válaszidő az bőven jó, annál kevesebbet szerintem nem is nagyon látunk.

Az utobbi amit linkelt a srác tényleg durva! Az a tuti.

2010. júl. 5. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, azt a benq-t két hozzászólással feljebb már én is kinéztem, egyetlen hibája, hogy kevés bemenet van rajta, ezért azt hiszem, hogy ez lesz helyette:

[link]

2010. júl. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!