Mért nem működik a cd lejátszó? Már nagyon irritál, hogy 2 hete nem tudtam megfejteni egyedül Kép lent
Opr. újratelepítést megpróbálhatsz a gépen. Ha ezután is gond van és nem működik, netán be sem boot-ol, biztos hardveres a probléma. BIOS-ban állítsd be elsőnek a cd-ről való betöltést!
Kb 12EFt egy dvd író laptopba.
Viszont a laptopban lévő írók nem masszív használatra valók szerintem. Én vettem egy külső dvd írót, azt használom évek óta, a gépben lévőt csak szükség szerint.
Cd lejátszóként használtad...ahogy kivettem a szavaidból?
Azért próbáld, hogy kiderüljön hardveres-e a probléma! Írtam >>> lehet be sem boot-ol cd-ről...., akkor tuti hardveres a gond.
Ha mégis sikerül telepíteni, akkor meg örülhetsz, mert csak valami szoftveres akadás van és újrahúzás után működni fog.
De most még eszembe jutott, egy eltávolítást megpróbálhatsz az eszközkezelőben. Rendszer újraindítás után újra települ a cd lejátszód drivere...talán jó lesz. De ne használd ilyen terhelés alatt, nem erre való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!