Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mért nem működik a cd lejátszó...

Mért nem működik a cd lejátszó? Már nagyon irritál, hogy 2 hete nem tudtam megfejteni egyedül Kép lent

Figyelt kérdés
nem tudom ,hogy mért nem működik a cd lejátszóm a laptopba pedig azt írja ki ,hogy az eszköz megfelelően működik és telepítve van :( [link]
2010. júl. 3. 22:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Minden lejátszó forog, valami kiakadhatott, ennyi.
2010. júl. 4. 11:59
 12/25 A kérdező kommentje:
lényegébe választ se tudotál adni majd a végére írtad ,hogy ennyi mint aki jól végezte dolgát.
2010. júl. 4. 13:29
 13/25 anonim ***** válasza:
Látni kellene a laptopodat, látatlanban senki sem tudja megjavítani neked, különösen ha csavarhúzó kell hozzá.
2010. júl. 4. 17:26
 14/25 A kérdező kommentje:
de ebből a válaszból legalább felfogom ,hogy neten keresztül nem lehet megoldani a problémát!
2010. júl. 4. 22:12
 15/25 anonim ***** válasza:
Asztali gépbe 4500-től, laptopba kb 12000 forintért vannak DVD írók. Nem tudjuk mikori a laptop, ha van még rá gari akkor vidd szervízbe, ha nincs akkor már lehet lejárt a meghajtó ideje. Ha minden szoftwares lehetőséget kipróbáltál akkor marad a csere. De ehhez nem feltétlenül kell szervíz, csak ha nincs olyan ismerősöd aki ért hozzá.
2010. júl. 7. 01:29
 16/25 anonim ***** válasza:

Opr. újratelepítést megpróbálhatsz a gépen. Ha ezután is gond van és nem működik, netán be sem boot-ol, biztos hardveres a probléma. BIOS-ban állítsd be elsőnek a cd-ről való betöltést!

Kb 12EFt egy dvd író laptopba.

Viszont a laptopban lévő írók nem masszív használatra valók szerintem. Én vettem egy külső dvd írót, azt használom évek óta, a gépben lévőt csak szükség szerint.

Cd lejátszóként használtad...ahogy kivettem a szavaidból?

2010. júl. 7. 08:41
 17/25 A kérdező kommentje:
hogy telepítsem újra ha nem olvassa be a xp cd-t ?:)
2010. júl. 7. 18:10
 18/25 A kérdező kommentje:
igen annak :)
2010. júl. 7. 18:10
 19/25 anonim ***** válasza:

Azért próbáld, hogy kiderüljön hardveres-e a probléma! Írtam >>> lehet be sem boot-ol cd-ről...., akkor tuti hardveres a gond.

Ha mégis sikerül telepíteni, akkor meg örülhetsz, mert csak valami szoftveres akadás van és újrahúzás után működni fog.

De most még eszembe jutott, egy eltávolítást megpróbálhatsz az eszközkezelőben. Rendszer újraindítás után újra települ a cd lejátszód drivere...talán jó lesz. De ne használd ilyen terhelés alatt, nem erre való.

2010. júl. 7. 19:50
 20/25 A kérdező kommentje:
amúgy megpróbáltam és semmi nem történik :) bekapcsol ugyanugy :(
2010. júl. 8. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!