Cooler Master Elite Power 600W vélemény?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem egy csúcs táp. 2 hónap híján 4 éve van a gépemben, egy FX-6300, R9 270 társaságában. Érdemes cserélni biztonsági okokból vagy annyira nem vészes?2019. márc. 24. 09:57
1/3 anonim válasza:
Nem vészes, de ha gondolod, cseréld.
2/3 anonim válasza:
Nagyon alacsony minőségű belépőszint alja tápegység, szebb napjain képes 450W ot leadni, ami rávan írva 600w csak a peak teljesítmény amit a noname ajtótámasz tápokra írnak rá, hogy elhidd veszel oclsón egy fsza 600w os tápot.. Elég veszélyes egyébként. Ha megakarod óvni a géped és nem akarsz sokat költeni: be quiet! System Power 9 500W Bronze (BN246) 14e FT ért bestbuy
3/3 anonim válasza:
Nem valami jó táp, de talán nem veszélyes.
Mondjuk hosszabb távú használatra én cserélném, mondjuk a feljebb írt System Power 9-re akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!