Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért szakad meg állandóan?

Miért szakad meg állandóan?

Figyelt kérdés

Hónapok óta állandóan szakadozik a netem.

Több olyan játékkal is játszok amihez állandó internetkapcsolat kell, és szörnyen idegesítő amikor megszakad a net, mondhatni játszhatatlan így bármi is, ami online.

Olvastam hogy lehet szolgáltató bajos de a házban csak itt csinálja, de ha a saját gépemet kötöm másik kábelre is rossz, tehát szinte biztos hogy a gépem a hibás.

Illetve van egy dolog.

Pár hete sokkal rosszabul visz minden játékot a gép drasztikusan csökkent az fps-em (forza-ban eltűnnek az utak, meg a úgy kb. minden csak a kocsi látszik, r6-ban 100-110 fps helyett csak 60-70 van).

Driverek a legfrissebben de már vagy 5db régebbit is próbáltam illetve teljesen eltávolítottam a drivert és a nulláról telepítettem újra de sajnos az sem segített.

Lehet a háttérben vírus?

Vagy esetleg hardveres a probléma?

A net próbléma nagyon fontos lenne remélem tudtok segíteni.

Bocsánat a hibákért, vagy a rossz megfogalmazásért de éjszakába menő, hiábavaló próbálkozások miatt off-os vagyok.

2019. márc. 21. 01:42
 1/6 Turismo ***** válasza:
Első körben megpróbálkoznék egy újratelepítéssel, ha már a játékra is panaszkodsz , a nethez meg néznék valami újabb drivert. Igen akkor elég gyanús, ha csak nálad van a probléma az egész házban. Az, hogy a szolgáltató-e a hibás azt könnyen megtudod nézni, hogy közvetlen a modemhez csatlakozz és úgy használd és ott kiderül, hogy a bejövő kapcsolatod rossz vagy esetleg a modem vagy a kábel a modem és a PC között. Lehet a router is rossz, de azért kellene kipróbálnod közvetlen kapcsolattal, hogy úgy mit produkál. Lehet a netkártyád is rossz, ha esetleg hardveres baja van, azt is könnyen letudod tesztelni és ha az a rossz manapság már pár ezer ft-ért tudsz venni külső-t vagy beépíthetőt. Mindenre van megoldás! :) Remélem tudtam valamennyire segíteni.
2019. márc. 21. 03:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon is tudtál segíteni!

Elsősorban azzal hogy a hardveres oldalt ha netán az lenne a rossz nem kell semmit cserélnem csak egy netkártyát venni. (sajnos nem filléres, gagyi alaplapom van)

Olvastam hogy más is írja hogy csatlakoztassam modemre de nem látom sok értelmét tekintve, hogy a házban ugyanarról a router-ről másik 5 eszköz is működik, hibátlanul!

Mindenesetre a hardveres oldala megnyugtatott hogy nem kell megint sokat költekeznem, egy újratelepítés viszont remélem megoldja a problémámat.

Esetleg bármi ötlet a játékok szaggatására?

2019. márc. 21. 15:12
 3/6 Turismo ***** válasza:
Első körben arra is az OP rendszer ujratekepiteset ajánlanám!, ha nem oldja meg újra kellene a CPU-t és a GPU-t pasztázni, mert biztos el van már öregedve rajta és nem úgy tudja már levezetni a hőt. Ettől is szaggathat a játék. Ventilátorokat kifujni ha teli van porral nem bír úgy forogni. Winchester probléma is lehet nem folyamatos már az adatolvasas, ha van rá keret lehet bővíteni egy SSDre
2019. márc. 21. 21:03
 4/6 A kérdező kommentje:

A hdd használata játék közben 100% lehet rá esély hogy az miatt van?

A proci kb. egy éve lett pasztázva, a videókártya nem túlságosan régi darab (1070), az szerintem még bírja, de persze nem tudom, annyira nem értek hozzá, azért is kérdezek ennyi mindent még ha hülyeséget is.

2019. márc. 22. 00:41
 5/6 Turismo ***** válasza:
Akkor ahogy mondod kiprobalnam egy SSD meghajtóval hogy mit produkál :) ténylegesen maga a rendszer is sokkal gyorsabb lesz
2019. márc. 22. 19:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem írtam de ssd-n van a rendszer meg a főbb alkalmazások, de a játékok közül egy sem.

Most szedtem le a dolgokat a gépről ami kell, holnap újrarakom.

Köszönöm a segítséget igazán sokat segített!

2019. márc. 22. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!