Mi a problémája a gépemnek?
Figyelt kérdés
Van, hogy órákig üzemel probléma nélkül(általában), de van, hogy bekapcsolom és 5-10percen belül jelentkezik a hiba....
Tehát arról lenne szó, hogy néha, egyszerűen elmegy a kép a monitoron, fekete lesz, mintha kihúznám a hdmi kábelt... pedig hozzá sem érek. Természetesen a kihúzás-bedugás nem segít.. frissítettem a vga drivert is, minden naprakész. Úgy oldódik csak meg, hogy kikapcsolom a gépet, majd újra be.
Valakinek esetleg tapasztalata ilyen problémával, esetleg tipp?
2019. márc. 20. 22:30
2/5 A kérdező kommentje:
Es ez javithato?😅 azt elfelejtettem irni, hogy van hogy csak a kepernyo becsikosodik es nem tudok mit csinalni egy fel percig pl, de utana minden megy tovabb
2019. márc. 20. 22:48
3/5 anonim válasza:
Első körben én egy komplett rendszertelepítéssel próbálkoznék meg, de ha az nem segít, akkor videókártya csere
4/5 anonim válasza:
Esetleg régebbi driver visszarakása!
5/5 pinkpancser válasza:
Vidd át valakihez a VGA-t és teszteljétek. Ha ott nem jelentkezik a hiba akkor a rendszerrel van valami, ha ott is ezt csinálja akkor a kártya a rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!