Egy elromlott CRT monitort megéri javíttatni vagy nem? És miért?
Akkor sem mert elavult, kapsz jobbat stb.
Ha egyáltalán sikerül javítani.
Nem azt mondom hogy csúcs monitort kapsz ennyiért, de biztosan jobbat:
Hát ez mindig attól függ, hogy neked mi mennyit ér.
De egyébként érdemes megjegyezni, hogy a CRT TV-k és monitorok meghibásodásának leggyakoribb oka az eldurranó kondenzátorok. Ebay-en 10-20 forintért veszel egy marék pótalkatrészt, 5 perc alatt kicseréled, a maradék pedig jó lesz máskor. Én is épp a napokban cseréltem kondit a TV-ben, nekem megérte vele foglalkozni.
Persze ez csak akkor működik, ha értesz legalább egy kicsit az elektronikához, tudsz forrasztani és tudod hogyan kell kisütni a töltést, mert tud egy CRT-ben annyi bujkálni, hogy falhoz vágjon. Egy szerelő tényleg elfog ezért kérni minimum 2-3 ezret, akkor meg már tényleg több értelme van újat venni. De végső soron neked kell tudni, hogy neked mi éri meg és mi nem.
Ez szubjektív.
Ha te tegyük fel 2 vagy 3 ezerért meg tudod javíttatni és neked fontos, hogy egy áramzabáló, sok helyet foglaló, alacsony felbontású elavult csatlakozókkal szerelt monitorod legyen, akkor megéri.
Minden más esetben pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!