Ha veszek macbook air 2017 jó lesz 10èvig?
Manapság mi jó 10 évig?
főleg macbook... túlárazott kacat.
Acer predatort vegyél :D
hmmm. pár év alatt megsütheti magát ha normális terheléssel használod
https://www.youtube.com/watch?v=wgeh7ZJRhZU
az apple amúgy is híres a hibás designokról és lehúzós hozzáállásról. persze kinek mi jött be.
A hivatkozott videó a Pro-ról szól, az Air ennél egyszerűbb felépítésű, és nem nagyon sütögeted, nincs abban annyi teljesítmény :-) Btw. jópár évig használtam Pro-t, játszottam vele, simán 102 fokos GPU-val órákig, a mai napig működik, semmi baja (2007-es). Tehát 11 éves, ha kapna egy SSD-t és +2GB RAM-ot (sajnos 6-nál többet nem fogad), még használható lenne. Persze nem mindenre, de alapvető dolgokra simán alkalmas még.
Van egy 5 éves Air-em, az meg főleg, most ez az elsődleges munkagépem, nem érzem szükségét, hogy kicseréljem (szeretném, de nincs egyetlen saját magamat meggyőző érvem sem egyelőre..).
10 év azért sok idő, annyira nem terveznék, ha bírja, bírja, ha nem, nem, 4-5 az, ami most szerintem egy vállalható időtartam egy Air-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!