Miért nem mozog néha az egerem?
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy néha véletlenszeruen körülbelül 2-3mp-ig nem mozog az egerem. Úgy értve nem mozog hogy beragad, mert ha mondjuk akkor történik ez amikor kattintok akkor kattintva marad 2-3mp-ig. Tehát ha mondjuk lövök egy game-ben akkor 2-3mp ig nem mozdul az egér és lő. Még nem jöttem rá hogy pontosan mikor csinálja mert véletlenszerü az egész. Van amikor egy napig nem is csinálja. Van amikor 10percen belul sokszor. Van amikor teljesen random. Szerintetek mitöl lehet ez? Segitségeket előre is köszi! :D
Egér: Genius X-G600
Nálam akkor csinált ilyet, amikor meg volt törve a kábel. Azzal nem sokat kezdhetsz.
Viszont kitakaríthatod (amennyire tudod szétszeded és kitörlöd a koszt belőle), hátha az segít.
A4-TECH V7M BLOODY ,. na ez érdekes, nem tudom, nekem V5M volt és pár hónap alatt a görgője most azt csinálja, hogy nem scrolloz rendesen, hiába váltottam a core1 core2 között.
A logitech 102 prodigy nem rossz, bár nekem dörözsöli a scrollozója az ujjbegyem,mert nincs lekerekítve (a gumi nem középen van csak,hanem kifut a görgő széléig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!