Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » F7P8 ventilátor helyett F851...

F7P8 ventilátor helyett F851 ventilátort vettem a gépbe, miért nem működik?

Figyelt kérdés
ventilátor, hardver

2019. márc. 16. 21:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Azért ez így elég sovány, ennyi információra az a válasz, azért nem megy mert valami nem jó.

A formájából kiindulva notebook ventilátorról van szó? Alaplap neve vagy notebook pontos neve (sok betűvel meg számmal)? Hátha van valami pontosabb leírás neten róla.

Hova, hogyan dugtad rá az új ventilátort? az új ventilátornak az áramszükséglete (amper) megegyezik vagy kevesebb mint a régié?

2019. márc. 16. 21:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Acer Aspire 5730-323g25ZG ez a notebook. Mekkora amperesek a ventilátorok azt én nem találtam a neten.
2019. márc. 16. 21:52
 3/5 anonim ***** válasza:
neten nem is fogod találni, mert rá van ragasztva matricaként a ventilátorra, ott tudod megnézni. Biztos jó helyre dugtad a ventit? gyári új ventit vettél vagy használtat? ismerős, vagy másik gép (akár asztali) ahova rá lehet dugni a kábelt, megnézni működik-e egyáltalán?
2019. márc. 17. 10:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény az ügyben, hogy csak akkor nem működik ha beteszem a helyére, ha kicsit kintebb van a cpu-tól vagy teljesen ki van véve akkor működik.
2019. márc. 17. 12:22
 5/5 anonim ***** válasza:
na az érdekes, akkor lehet megszorul a helyén és befeszülve nem tudja forgatni a lapátot. Lehet pont 1-1 mm-rel nagyobb, magasabb stb, ami gondot okoz.
2019. márc. 17. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!