Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Jó ötlet egy halott HDDn...

Jó ötlet egy halott HDDn elektronikát szerélni?

Figyelt kérdés
megyhalt a napokba egy 250gbs Hitachi merevlemezem érthetetlen okok miatt minden előjel nélkül egyik indításnál nem pörgött fel én az elektronikára gyanokszom. volt rajt pár "értékes" adatom pl fényképek de anyit em ér meg nekem amennyit egy profi adatmentő cég elkér érte. Szerintetek jó ötlet kicseréli az elektroikát és ha igen kinek va eladó
2010. júl. 3. 13:00
 1/3 A kérdező kommentje:
Model: HDT722525DLAT80
2010. júl. 3. 13:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Cserélnit akartam írni csak mellément
2010. júl. 3. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a panelra gondolsz akkor igen, nekem kicsit sok áramot kapott és leégett rajta valami, vaterán nagy nehezen vettem egy ugyan olyat, annak a panelját raktam rá, most tökéletesen megy, csak hát teljesen meg kell egyezniük a modellszámnak. Igaz most van felesleges winyó aminek semmi baja csak panelja nincs.

Ezt azzal értem el, hogy neont szereltem a gépbe, csak egy ágra kötöttem mindent és hát az sok volt neki, úgyhogy ez az akcióm 15k-ba került nekem...

2010. júl. 3. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!