Mi lenne észszerűbb? Jelenlegi gépet fejleszteni vagy teljesen áttérni konzolra?
Lassan kezdem unni azt, hogy 1-2 évente egy kisebb vagyont kell költeni a számítógépre, hogy az új játékok is problémamentesen fussanak. Ezért elgondolkodtam rajta, hogy amit jelenleg használok azt már nem piszkálnám ,és ami már nagyon új játék van azt megvenném Xbox One-ra. Eddig is volt konzolom,de nagyon nem használtam. A napokban viszont megvettem rá a BF V-öt és teljesen korrekt játékélményben volt részem, nem akadt, meg stabilabb volt az egész online része is.
Ellenben PC-n szagattások,fps droppok,vagy éppen néha meccs közepén fogta magát és kilépett a játék.
Mit gondoltok hülyeség? Vagy amennyit egy év alatt játékokra költök annak az árából PC-t is fellehetne turbózni?
Gépem:
i5 7500 proci
MSI b250 mortar alaplap
1x8gb ddr4 hyperx 2400mhz
Asus Rx 470 4gb 256bit VGA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!