Ryzen 5 2600 VS I5 8500/8600?
Jézusom, megint 26 dolgot kérdezel egy kérdésben, írni továbbra is úgy tudsz, mint egy másodikos, én ezt az írásodat végigszenvedtem, de szerintem rajtam kívül senki nem fogja.
a 2600 a több szálat kihasználó játékokban érezhetően több FPS-t hoz az i5-8500-hoz és 8600-hoz képest, rosszabbul optimalizált, kevesebb szálat kihasználó játékoknál csak benchmarkokban mérhető az i5-ök előnye. Úgyis nagyrészt a videókártyán múlik.
És minek teszed fel ezt a kérdést, ha közben van egy LGA2066-os setupod? Azt a 7640x-et 5-5,1 GHz-re tudod húzni stabilan. Viszont nem hinném, hogy SLI-ben két 980 Ti-t "kihajtana", hogy divatosan fogalmazzak, én max. egy RTX 2070-et raknék mellé. Ráadásul az SLI-t nem minden tudja kihasználni.
Ki kéne paterolni ezt a kérdezőt, kezd unalmas lenni, illetve kezdem trollkodásnak érezni.
Múltkor még gtx1050-ed volt egy ryzen proci társaságában, és minden héten vagy 4-szer új gépet akarsz venni.
Nem unod még? Mert mi nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!