A gépemen elmegy a gta 5 4k felbontáson?
Figyelt kérdés
Intel Core I5 661 4266 MHz
10 gb ddr3 2133 mhz cl10 ram
GeForce GTX 980
Tacens Radix Vii ag 600W Silver
Goodram IRDM Pro 960GB ssd
ultra vagy high grafikán akarom tolni a gta 5-öt ha lehet advanced beálitásokkal 37-38+ fps-el minimum! Nekem onnan indul az élvezhető! A procimról tudom , hogy régi! De húzott! Tehát kb egy i3 6320T szintjén van elvileg! Illetve akár kisebb felbontáson is jól birja! Akkor 4k-ba meg kb mind1 milyen procim van , mert itt már a vga-ra megy a terhelés?!
2019. márc. 11. 22:36
1/4 anonim válasza:
Necces, de szerintem el fog futni 30-40 fps-el, de 4k ultra high-al ne próbálkozz. A 30 fps olyan medium beállítások körül lesz tapasztalható 4k-ban.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt hallottam , hogy elvileg 4k ultrához gta 5-nél elég a r9 290X/390 vagy gtx 980/gtx 1060 ! Végülis egy 2014-es játékrol van szó!
2019. márc. 11. 23:02
3/4 anonim válasza:
Igen, 2014-es, de akkor még a 4K Ultra csak leányálom volt a játékban. Amúgy meg próbálkozni érdemes, legfeljebb nem highon, hanem "csak" mediumon fog menni. És? Szerintem ez a játékélményen nem változtat, csak legyen elég FPS.
4/4 MGéza válasza:
Advanced, tehát kevert beállításokon lehetséges. Proci terhelés elkerüléséhez a látótávot vedd le, gpu-t az élsimítás minimalizálása(magasabb felbontáson nem annyira ad az élményhez) tehermentesíti kissé. Minél nagyobb a felbontás, annál inkább a gpu felé tolódik el a hangsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!