A mai egerek görgője ennyire rossz, vagy nekem van pechem?
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy az egereim görgője pár hónap után megadják magukat. Már 4-5 db 10-20 ezer Ft közötti egér pihen a szekrényben, mert a görgetője megadja magát. Tehát felgörgetem és néha-néha le is ugrik, illetve fordítva.
Ilyenek voltak:
Tesoro Gandiva H1L
Sharkoon FireGlider
Legutóbb, illetve most egy Asus GX 1000 egeret használok - alig használtam 4-5 hónapot és ugyanaz a jelenség. Az egér jó, de az a fránya görgő.
A többi típusra nem emlékszem, de hogy midig így járok.
Ilyen árkategóriába nem ezt várnám el.
Páratartalom 25-50% között van általában. Por nem mondom, hogy kevés van, városban élek, de nem vészes, főleg mostanában nem is nagyon volt a szobába szellőztetve, csak a közeli helyiségbe és onnan kapom a friss levegőt.
Másnak tapasztalat?
Munkahelyemen a legtöbb embernek génius kb-8000x kombója van. 4k az egér+a bill és még elemet is adnak hozzá. Van akinek évek óta megy és hibátlan
Biztosan vannak rossz szériák én azt javaslom, hogy arukeresőn, edigitalnál és egyéb oldalakon nézd meg a hozzászólásokat. Ha problémás az egér akkor már úgy is jelezte más is
Nálam a fiam razer deathadder egerének görgő tengelye (eredetileg hatszög alakú) szokott kihegyesedni.
Ilyenkor nem forgatja meg az encodert. Ezzel párhuzamosan a görgőklikk sem működik.
Szerencsére ahhoz olcsón lehet venni tartalék görgőt.
Érdemes szétnézni a neten mielőtt egeret vásárolnál:
Egérajánló v2.0
Logitech egerei jók szoktak lenni valamint a4tech régről ismert márka már a piacon nekem van 13 éves a4tech mai napig működik mindene. Szóval előbb review tesztek olvasása utána vásárlás, általad említett egereket mégcsak nem is hallottam, bár ez nem zárja ki h ne lehetne akár jó is.
Razer deathadder volt nekem is de dupla klikkelős lett így csere egy hyper x pulsefire-re nincs külső szoftver hozzá hálistennek.
Nagyjából 4 éve nyúzom és semmi baja, napi szinten van használva pedig.
Ha ennyire mennek tönkre, akkor lehet nem az egerekben van a hiba... Melóhelyemen egy kb. 3 ezer forintos Genius egér volt, évekig tökéletesen működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!