Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi erne meg jobban ennyi penzbol?

Mi erne meg jobban ennyi penzbol?

Figyelt kérdés

Am4es lapom van, a8 9600 processzorral.

Vegyek egy ryzen 5 2400g-t?

Nem tudom melyik ryzen processzorral van egy szinten.

Vagy vegyek egy rx570et a processzorom melle? Aztan majd valamikor veszek uj procit.

50ezrem van ra korulbelul.

Esetleg ryzen 3 1200 es 20ezerert vegyek hasznalt kartyat?

Counter strike go-t jatszom, de minel tobb fps-t szeretnek kihozni, mert ettol a 90tol megorulok.

2019. márc. 5. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Figyeld, minden grafikai beálitásokon játszasz?

Vegyél le mindent low-ra és 4:3-ra..

Esport játék itt az a cél hogy minnél több FPS-ed legyen..

Én azt tanácsolom neked várjál nyárig, akkor jelenek meg az új Ryzen CPU-k.. Ha igazak a hirek akkor a leggyengébb is 6 mag / 12 szálon fog futni..

A Ryzen 3 1200 manapság elégé felejtős..

2019. márc. 5. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Minden low, 800x600.
2019. márc. 5. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lehet valami driver hiba van?

Nem szabadna ennyinek lennie..

Várj Steames verzió?

2019. márc. 5. 15:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Ennel tobbnek kene lenni egy a8-9600al? Integralt kartyaval? En ennek is orulok, azt hittem kevesebb lesz.

Vagy hat nem tudom, de szerintem nincsen semmi hiba.

2019. márc. 5. 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyi pénzért még jó is ez a proci, én a helyedben inkább venném az rx 570et használtan 35k-ért már van és utána a maradékhoz gyűjtenék h 50 legyen és akkor ryzen 5 2600 mehet is onnantól már jó vagy, szerintem apu-t egy másik apura nem érné meg igaz jóval jobb a 2400g de jobban jársz egy rx570el ha játékról van szó, inkább "koca" játékosoknak ajánlott az apu nekik tökéletes választás akik néha néha dota2 egy kis lol stb. nekik perfekt. Ryzen 3 1200 nem vészes, de meg lennél lőve ha elpocsékolnál egy 20ast mondjuk egy r9 280as kártyára mert már régiek és előbb utóbb keveselnéd a ryzen 3 1200 erejét is. Tehát veszel egy RX 570et kipróbálod a jelenlegi procival h szuperál, maga a kártya 300+ fps-t tol cs:go-ban de ahogy tudjuk a cs:go CPU intenzív játék tehát kell egy erősebb cpu neki. Később meg hozzárakod ryzen 5 2600at és azzal már mást is simán nyomhatsz.
2019. márc. 5. 18:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2019. márc. 5. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!