Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha nem akarja tudni felvenni...

Ha nem akarja tudni felvenni a nyomtatóm a papírt, vagy nyomtatás közben elakad benne az lehet attól hogy nem jó minőségű a papír, esetleg túl masszív, merev?

Figyelt kérdés
Vettünk egy új nyomtatót, és nem tudtam azt a fajta papírt venni amit szoktam és ez meg olyan erős rugalmas és vastag mint abból három amit szoktam venni. Az előző nyomtatóm egy Canon Pixma MX395 az új meg egy MX495

2019. márc. 4. 19:05
 1/4 A kérdező kommentje:
Amikor nem tudja felvenni akkor azt a hibát írja ki hogy nincs benne papír
2019. márc. 4. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
A normál A4 méretű nyomtatópapír 80 grammos. A nyomtatód 64-105 grammos papírral és 300 grammos fotopapírral működik.
2019. márc. 4. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért nem tudtál 80g-os papírt venni. Minden papírboltban hegyben áll. Ez az alap nyomtatópapír. A nyomtatód valószínű nem kezel vastagabb papírt. Nézd meg a kézikönyvében, hogy hány gramos a legvastagabb papír, amit kezel. Ezután nézd meg, hogy hány gramost vettél. Ha a vásárolt papír nehezebb(vagyis vastagabb), akkor az a probléma. A megoldás pedig a 80g-os papír vásárlása.
2019. márc. 4. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Pár napja vettek szüleim olyan lapot mint amit szoktunk venni, megnéztem a vastag lapot, és mindkettő 80-as. Mégis, a fent leírt majdnem mint egy famentes rajzlap.
2019. ápr. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!