Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akkor ez most milyen egér?

Akkor ez most milyen egér?

Figyelt kérdés

tehát az lenne a problémám, hogy a régi egerem meghalt:c

és venni szeretnék egy újat....és néztem az árukeresőn, hogy a razer abyssus 2000 v2 ilyen egép+pad combo...de a pcx oldalán azt írja hogy abyssus v2+pad, az iway.hu-n meg azt hogy sima abyssus ( i mean 2014-es)+pad...akkor most pontosan melyik egér is van a pakkban? :D

mert ha a régi abyssus, akkor nézek valami mást (bónusz: ha valakinek van jobb ötlete 11k-ig akkor írja le ty :3 )

2019. febr. 28. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenhol máshogy írják, csak a gyökér Árúkereső ugyanoda gyűjti őket. Ez az Abyssus V2 sorozatszáma

RZ01-01900100-R3G1

ezt üsd be a boltba, és amit talált azt vedd meg.

2019. márc. 1. 09:53
 2/5 eVoLNT5 ***** válasza:

ne vegyél olyan egeret pls, szenzorilag nem tökéletes..

ha elhúzod gyorsan a kezedet néha nem követi le,

ajánlok 12000 dpi-al egeret inkább, vannak most jó áron.

ha beírod árukeresőre, hogy 12000 dpi akkor ki ad pár alternativát amit vehetsz és sokkal jobbak mint az az egér..

egérpadot meg XXL-est ajánlok, lehet venni 2000forintokért szövetet, nagyon jók. gg wp

2019. márc. 2. 22:34
 3/5 eVoLNT5 ***** válasza:
pmw 3360 alá szenzorilag ne menj soha, ez tökéletes szenzor jelenleg egérben.
2019. márc. 2. 22:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak üzenem,hogy így is tettem, még pénteken, és Cooler master mm530-at vettem, amiben legjobb tudomásom szerint az a szenzor van :D
2019. márc. 3. 10:53
 5/5 eVoLNT5 ***** válasza:
nekem is van olyan egerem, szokasd hozzá a kezed a palm griphez még jobb lesz ^^.
2019. márc. 3. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!