Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Wd red, black vagy purplet...

Wd red, black vagy purplet érdemes venni az alábbi dolgokra?

Figyelt kérdés

a 6 terrásat akarom és hasonló árban vannak (max pár ezer ft különbség)

a lényeg, hogy filmeket,sorozatokat,képeket és egyéb fileokat tárolnék rajta valamint egyszerre használnám film/sorozat lejátszásra és torrent le/fe töltésre

2019. febr. 27. 23:08
 1/7 A kérdező kommentje:

bocsi bluet elfelejtettem odaírni az is játszik.

purple-n gondolkodtam de aztán olvastam, hogy nem szereti a minden napi ki/be kapcsolást viszont éjszakára ki szoktam kapcsolni a gépet

2019. febr. 27. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha tennék egy egy red-et és egy purple-t a gépedben, nem mondanám el melyik-melyik, nem tudnád te sem meghatározni amíg meg nem nézed :D

Igazából egyik sem pont arra van amire te akarod, tehát mind1. Ha tényleg minimális a különbség akkor ne blue legyen. Én talán red-et vennék, leírása alapján NAS-ba szokták, így az talán kicsit közelebb áll hozzád mint a purple.

2019. febr. 27. 23:26
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ugye azért azt tudjátok hogy semelyik másik cég se árul ennyi színes merevlemezt és a nasos merevlemez pont azt csinálja mint az asztali gép merevlemeze így nem sok variáció lehetséges a gyár részéről.

Szóval nem tudsz rosszul dönteni mert mind ugyanaz, kb akkora beetetes mint amikor 1 termék 3 márkanéven fut, vagy amikor a sora ráírják a boltban hogy új recept még vega :))

2019. febr. 28. 06:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen felhasználásra a Redet szokták ajánlani.
2019. febr. 28. 06:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Erre a red ajánlott, az amit nas-okba szánnak.

A blue az általános felhasználású. (Ez jó lehet)

A red egy kicsit megerősített, hogy jobban bírja a hosszú bekapcsolva töltött napokat akár és a szimultán írást/olvasást. Nas-okba szánják. (Ez lenne a legjobb)

A black az teljesítmény orientált, viszonylag gyors merevlemez. (Fölösleges ezt venned, nem használnád ki)

A purple az videokamerás megfigyelő rendszerekbe van. Tulajdonképpen egy sima red egy custom firmware-ral, ami előnyben részesíti a megfigyelő rendszerek által küldött speciális "most azonnal mentsd le" utasításokat. Cserébe rohadt lassú átlag felhasználásra. (Nem ajánlom)

2019. febr. 28. 07:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Black a legjobb ezek közül, ha nem zavarna a hangja.

A többi is megfelelő, na meg azok azért olcsóbbak is.

Reden belül van a hagyományos, meg új Pro, ami gyorsabb, viszont drágább is.

2019. febr. 28. 07:12
 7/7 anonim ***** válasza:

Purple-öm van, minden nap ki-be kapcsolom a gépem, semmi gondja nincs.

És még mindig Terabyte és nem Terra, mert a Terra az a Föld!

2019. febr. 28. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!