Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez hogyan lehetséges?

Ez hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Érdekelne a véleményetek, hogy mi áll néhány játéknál az alacsonynak mondható fps mögött. Nem rég vettem egy új gépet. i59600k proci, 10606gb gigabyte vidikari, 2x8 gb hyper x predator 3000 ram.

Azt gondoltam egy ilyen géppel, még ha nem is mondható high endnek, mondjuk egy mmorpg gond nélkül hozza a 60fpst- de úgy látszik tévedtem.

Most kifejezetten a guild wars 2 ről van szó, ahol nvidia experience optimalizálással is sok helyen nem érem el a 60 fps, ami eléggé zavaró.

2019. febr. 27. 12:29
 1/1 anonim ***** válasza:
gw2 híresen rosszul optimalizált játék sajnos, ráadásul régei engine, 7 éves játék, dx 9-es, 2 szálnál többet talán nem is tud kihasználni, ha sok másik játékos sok más dolgot művel körülötted akkor sajnos még az sem irreális, hogy 30 alá benézzen az fpsed
2019. febr. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!