Miért nem tudok írni a merevlemezre?
Dugd át másik sata portba az alaplapon és egy másik tápcsatlakozót a hdd-be próbát megér. Kisebb fájl másolásával is ez a gond esetleg másik fájlt próbálj meg még. Másik kérdés honnan hová másolsz ?
Ha semmi se jó a felsoroltak közül, töredezettségmentesítést kell csinálni.
Harmadik lépés ha a fentiek nem jók:
Töltsd le a legfrissebb BIOS-t, Chipsetet, HDD és IDE vezérlők meghajtóit. Nyisd meg az Eszközkezelőt. Kattints a jobb gombbal az illesztőprogramot frissíteni kívánt eszközre, majd kattints az Illesztőprogram frissítése gombra.
A gépemben van egy SSD és kettő hdd. Van az amire nem tudok írni, van egy ami tökéletesen működik. Ha az SSD és a jól működő hdd között másolok fájlokat az tökéletesen megy. De se SSD-ről se a jó hhd-ről nem tudok a rosszra másolni. Már megpróbáltam az átkötögetést másik csatlakozóba de így se megy. A BIOS meg az illesztő program a legfrissebb ami van.
Jelenleg nincs semmi azon a meghajtón mert megpróbáltam hátha lepartícionálom akkor működne de nem. Sőt a partícionálást win 10 telepítő parancssorában kellett csinálnom mert ha grafikus felületen csináltam egész egyszerűen lefagyott a gép.
Lefuttattam a tesztet és sikeres volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!