Az intel gyári hűtőpaszta minősége?
Ma csináltam meg a szokásos tavaszi géptakarításom, és a proci újrapasztázásánál történt egy kis baleset: kitört a hűtő egyik lába.... Ugyan még a helyén maradt volna 3 lábbal de semmi kedvem nem volt ezzel szórakozni és már eléggé felidegesített úgyhogy repítettem a kukába.
A procimnak megvolt a gyári intel hűtője, ami kb 2 és fél éve áll a dobozában amióta megvettem, úgyhogy feltettem rá más híján azt.
Csak sajnos az előző hűtővel történő szerencsétlenkedés közben a procin kb semmi paszta nem maradt, ráadásul az utolsó adagot nyomtam ki a tubusból, szóval az intel hűtő alján lévő gyári csodálatosságot nem töröltem le és azzal tettem fel.
Kérdés hogy mennyire hulladék az a paszta? Rohannom kell a boltba venni valami értelmeset vagy ráér egy darabig? Egyébként egy i5-6500 ról van szó, a gyári hűtőnél pedig az előző sem volt világverőbb, egy 2500 forintos arctic volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!