Ez a cpu hűtő befér ebbe az alaplapba?
Figyelt kérdés
arctic freezer 7 pro rev 2 kellene 1151 foglalathoz, alaplap asus tuf 360m-e 2 slotban van memória elég nagyok kingston hyper predator X, nem találom sehol ,hogy ezek a ramok mellett normális intel beszereléssel( tudom forditva is be lehet szerelni de nekem úgy nem kellene) elfér -e a hűtő a ramoktól? Vagy ha tudtok ajánlani valami jó hűtőt rá ami biztosan elfér max 130mm magasságik tudja a ház fogadni a hűtőt.2019. febr. 22. 10:26
1/12 anonim válasza:
Simán befér, max. átrakod a ventit a borda másik oldalára (de szerintem nem lesz rá szükség), nekem is ekkora bordám van és simán alá/mellé férnek a modulok. Én inkább attól tartanék, hogy a gépház nem lesz elég mély. Elvileg a szabvány ATX házaknál nem lehet gond mondjuk a mélységgel sem.
2/12 anonim válasza:
Szerencsére az Arctic honlapja meglehetősen informatív és minden a beszerelés szempontjából lényeges adatot közöl.
A hűtődről egyebek mellett azt, hogy 35,5 mm lehet a maximális RAM magasság a 115x foglalatú alaplapoknál.
3/12 anonim válasza:
...vagyis, ha a "D" távolság kisebb mint 24 mm, akkor a 41 mm-es magasságú predátorok nem férnek el.
Esetleg gondolkozhatnál valami jobbféle topflow megoldásban
4/12 A kérdező kommentje:
tudsz ajánlani valamit?
2019. febr. 22. 13:59
5/12 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi infókat 42.2 mm a ramjaim
2019. febr. 22. 14:05
6/12 A kérdező kommentje:
ID-COOLING IS-50 ez alá befér szerinted a ram? 42.2mm a hyperx predator
2019. febr. 22. 17:43
7/12 A kérdező kommentje:
29.9 :/ akkor mit tegyetek fel max 12 ezerig szeretném kb
2019. febr. 22. 17:44
9/12 anonim válasza:
10/12 A kérdező kommentje:
Nem jó 40.2mm rám fér be alá csak
2019. febr. 23. 06:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!