Torrent letöltés közben miért fagyogat szaggat a gépem?
Digi net 1000Mbit-el kezdek el letölteni egy nagyobb terjedelmű filmet 30-50 giga és a töltés sebesség maximuma után elkezd szaggatni a windows, az egért minden
még sv is amit itt próbálok begépelni. I5 8600k processzor 16 giga ram western digital 3 tetrás vinyó. Köszönm a segítő jellegű válaszokat.
Nyisd meg a task manager-t és nézd meg minek a terhelése van magasan.
Processzor és ram alapján nem kéne gondod legyen, mert bírniuk kéne az iramot még úgy is, hogy a torrentezés viszonylag resource-heavy művelet.
Én arra tippelnék, hogy a merevlemez a szűk keresztmetszet és a miatt lassul be minden.
Milyen sebességgel szoktál letölteni általában?
Ugyanazon a HDD-n van a Windows, mint amire töltesz?
Vegyél SSD-t, és arra rakd a rendszert.
én is arra gyanakodtam egy tesztet végig is fogok futtatni
viszont most találtam egy zone-alarm tűzfal progit ami fel felvillant a teljesítmény indexnél.. nost uninstalláltam és most nem szaggat..
egyébként a játékokat is a letöltő vinyóról futtatom és ott nincs probléma szóval ezért is gyanakodtam másra..
most egyenlőre kopp kopp okés tölt
esetleg van más meglátásotok a hibajelenségre?
aha most 45 MB/s-el töltök és minden tiszta
azta mindenit
a processzo 29% memo 25 lemez 8% hálózat 33% terheltségen
szaggatásnak nincs jele egyenlőre..
ezek szerint egy tűzfal ennyire megterheli a torrentezést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!