Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Torrent letöltés közben miért...

Torrent letöltés közben miért fagyogat szaggat a gépem?

Figyelt kérdés

Digi net 1000Mbit-el kezdek el letölteni egy nagyobb terjedelmű filmet 30-50 giga és a töltés sebesség maximuma után elkezd szaggatni a windows, az egért minden

még sv is amit itt próbálok begépelni. I5 8600k processzor 16 giga ram western digital 3 tetrás vinyó. Köszönm a segítő jellegű válaszokat.

2019. febr. 21. 18:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyisd meg a task manager-t és nézd meg minek a terhelése van magasan.

Processzor és ram alapján nem kéne gondod legyen, mert bírniuk kéne az iramot még úgy is, hogy a torrentezés viszonylag resource-heavy művelet.

Én arra tippelnék, hogy a merevlemez a szűk keresztmetszet és a miatt lassul be minden.

Milyen sebességgel szoktál letölteni általában?

2019. febr. 21. 18:56
 2/7 A kérdező kommentje:
én is arra gondoltam, hogy a vinyó nem tud olyan sebességen írni mint ahogy az adat lejön.. 15 Mbitnél már szaggatott, most 10re állítottam de így is szaggat :( a franc ebbe
2019. febr. 21. 18:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Ugyanazon a HDD-n van a Windows, mint amire töltesz?

Vegyél SSD-t, és arra rakd a rendszert.

2019. febr. 21. 19:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha a vinyó lassú, a RAMba marad a letöltött anyag. Ha az elfogy, az okozhat ilyen jelenséget. Bár egy tisztességes vinyónak a 15 MB/s írást lazán bírnia kéne, így arra gyanakszom, hogy gyengélkedik.
2019. febr. 21. 19:13
 5/7 A kérdező kommentje:

én is arra gyanakodtam egy tesztet végig is fogok futtatni

viszont most találtam egy zone-alarm tűzfal progit ami fel felvillant a teljesítmény indexnél.. nost uninstalláltam és most nem szaggat..

egyébként a játékokat is a letöltő vinyóról futtatom és ott nincs probléma szóval ezért is gyanakodtam másra..

most egyenlőre kopp kopp okés tölt

esetleg van más meglátásotok a hibajelenségre?

2019. febr. 21. 19:18
 6/7 A kérdező kommentje:

aha most 45 MB/s-el töltök és minden tiszta

azta mindenit

a processzo 29% memo 25 lemez 8% hálózat 33% terheltségen

szaggatásnak nincs jele egyenlőre..

ezek szerint egy tűzfal ennyire megterheli a torrentezést?

2019. febr. 21. 19:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez volt az. Torrentezés alatt rengeteg nagy méretű csomagot küldözget a rendszer. Ezeket a tűzfal gondolom mind próbálta ellenőrizni és e miatt kifutott a processzor az erőforrásokból.
2019. febr. 21. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!