Ezen a gépen el menne a Metro Exodus?
Az a lényeg , hogy ne akadjon. Tehát a 20 fps legyen meg legalább átlagba ha a minimum néha leesik. Mert gondolom , hogy le fog! Ez az én gépem.
Intel Core I3 4150
8 gb(6,8gb) 1066mhz cl6-os ram
GeForce GTX 560 2gb
Akyga Basic 600W táp
A táp nem tudom mennyire enged ki a többi alkatrérből mindent amit tudnak?!
El. Ha a monitorod FHD-t tud, először próbáld meg úgy, ha azt látod, hogy ott azért döcög, vegyél vissza HD-ra, úgy már muszáj meglennie egy gördülékeny, élvezhető FPS-nek.
A táp nem hinném, hogy visszafogná a hardvereket, viszont bármikor tönkretehet valamit, ezért ajánlott volna a cseréje megbízhatóbbra.
Még a minimum rendszerkövetelményeket sem éri el (főként a processzor, de a GPU is kevéske), így bajosan nehéz lesz:
"Rendszerkövetelmények
Minimum:
* 64 bites processzor és operációs rendszer szükséges
* Op. rendszer: Windows 7/8/10
* Processzor: Intel Core i5-4440 or equivalent
* Memória: 8 GB RAM
* Grafika: GeForce GTX 670 / GeForce GTX 1050 / AMD Radeon HD 7870
* DirectX: Verzió: 11
* Tárhely: 59 GB szabad hely
* Hangkártya: DirectX Compatible Sound Card"
Forrás: A Metro Exodus Steam oldala ( [link] )
Az az Akyga Basic meg nem épp a legideálisabb táp, pláne hogy 600 W teljesen felesleges. A proci 51 W-os TDP-jű ( [link] ) a GPU 150 W-os ( [link] ), mindösszesen egy 400-450 W-os
minőségi - FSP, Be Quiet!, Bitfenix, Enermax, Seasonic - táp is elegendő lenne a jelenlegi konfighoz.
Elnézést, én először RX 560-nak néztem a GTX 560-at. Nos, így tényleg nem valószínű, hogy tudnál vele játszani.
Proci mondjuk elég lehetne, mert G4560-on jól fut, ez az i3 meg nem sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!