Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hard Disk Sentinel: Most...

Hard Disk Sentinel: Most akkor szektorhibás a merevlemez vagy sem?

Figyelt kérdés
Tavaly vettem egy új 120GB-os Adata Su700-as SSD-t. Egy sata3-as gépbe került bele, HD sentinel kapásból 98%-os kondíciót jelentett. Próbálkoztam mindennel: sata kábel csere, sata achi driver update, eredmény nélkül. Aztán átkerült egy sata2-es gépbe, azon 100%-ot jelentett a program, nyugtáztam is, hogy nyilván semmi baja. Most átkerült egy MÁSIK sata3-as gépbe, újra full sávszélességen funckionálva, és a HD újra 98%-ot jelent. Itt is, kábelcsere, driver frissítés, de semmi változás. Egyébként akárhányszor feltelepítem a HD sentinelt, mindig a legújabb verziót töltöm le a hivatalos oldalról. Chkdsk például hibátlannak találja. Vajon tényleg szektorhibás, vagy a program bugos? Milyen más programmal tudok ellenőrizni?
2019. febr. 16. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem 93%-os a kondi, a P meg 100, ez egy adata sp900 120-as.

De jól megyen a gép, nincs panaszom rá, ja és azt írja nincs szektor hiba.

2019. febr. 16. 19:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem kell vele foglalkozni. Az SSD-nél teljesen természetes a folyamatosan csökkenő kondíció...
2019. febr. 16. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!