Nagyzsolt1 kérdése:
Egy I7 2600 (vagy I7 3770) és egy GTX 1050 ti meghajtására elegendő egy M-tech 450w-os tápegység?
Figyelt kérdés
Tudom hogy az M-tech tápegység nem olyan jó de kb mikor 5 éve megvettem a géppel még értettem ennyire hozzá.
Ahogy már írtam kb 5 éves de később lecserélném.
Ha nagyon múszály akkor hamarabb is.
2019. febr. 16. 09:21
1/3 anonim válasza:
Ezt mi innen nem tudjuk megmondani teljesen.(pontos típus és teszt hiánya miatt)
Papíron elég, a konfig fogyasztása nem valami nagy szóval gyakorlatilag is elégnek kell lennie.
Más kérdés hogy nem biztonságos egy darab, valószínűleg hogy bármiféle baj van a táppal magával viheti a konfigot így én minél hamarabb cserélném ha lehet.
Minimum egy Masterwatt Lite-ra, de inkább System Power 9-re.
2/3 anonim válasza:
Ez nem annyira olcsó gép, szerintem felesleges kockáztatni egy pár ezer forintos tétel miatt, hardveraprón már egész kedvező áron van megbízható táp. Chieftec CTG, XFX Pro, Corsair VX ilyesmik.
3/3 anonim válasza:
Bőven xd! Akár egy gtx 1070 de még ehy 1070 ti-vel is elvan! De igazából ha már i7 3770 is szóba jött én ennyiért inkább vennék egy tuning lapot nem sokkal drágább illetve egy i7 2600K ha a keretbe bele fér egy i7 2700k! De már a 2600k is gyorsabb alap órajelen, ha húzod akkor akár egy Ryzen 5 1500X-nél is erősebb lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!