Lenovo Z-50-75 laptopomba bármilyen DDR3L típusú laptop ramot lehetek?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, ha a meglévő Ram mellé akarok tenni, pontosan ugyanolyan kellene MHz-re és V-ra pontosan. Ha viszont kiveszem a 4Gb-ot és egy pár 2x4gb-os vagy 2x8gb-osat teszek be teszem azt 1600MHz-ből vagy magasabból működne?2019. febr. 14. 08:40
1/8 A kérdező kommentje:
További kérdés,hogy ha ugyanolyan ramot szeretnék típusra is egyezzen vagy elég a volt és a mhz?
2019. febr. 14. 08:41
2/8 A kérdező kommentje:
Elnézést az elírásért *tehetek
2019. febr. 14. 09:07
3/8 anonim válasza:
pc3l ram kell,ez meghatározza a feszültséget.Utánaolvasva kiderül hogy max 16giga ramot tud kezelni,1600 MHz-en tehát ennél magasabb órajelű felesleges.A márka lehetőleg ugyanaz legyen,és a késleltetés is.és akkor tutira működnie kell.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. A késleltetést azt hol tudom meg? Nem látom a ram cimkéjén.
2019. febr. 14. 10:25
5/8 anonim válasza:
rajta kellene hogy legyen.keress rá a neten a romodra,ott jó eséllyel találsz róla infót.
6/8 anonim válasza:
A lényeg hogy ddr3l ram legyen.
Ahhoz hogy DC működjön nem kell feltétlen azonos ramoknak lennie, de nem árt ha a címzésük azonos. Ha mostani ram 1 oldalas 4 chippel, akkor ahhoz ugyanilyen felépítésű 4gb ramot, vagy 2 oldalas 8chippel szerelt tegyél párba.
Az időzítésnél pedig úgy néz ki a dolog, hogy a 2 ram gyári időzítése közül a lassabbra fog szinkronizálni, ezt nem is tudod állítani. Szóval ha van egy 1600 cl11 ramod és egy 1333 cl9 ramot beraksz mellé párba, akkor 1333 cl9 fognak működni.
7/8 anonim válasza:
2 oldalas 8 chippel szerelt 8gb modult akartam írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!