Melyiket válasszam alaplapok közül?
Figyelt kérdés
Nemtudom, melyik alaplapot kéne vennem, 50 ezerig. i5-7600k-ról ddr4-ről lenne szó. Gigabyte a videókártyám és a jelenlegi alaplapom. MSI és Asust is néztem jelenleg, de viszont a többi termékről (Asrock) sokat nem hallottam. Nemtudom melyik éri meg, ami VR Ready (mivel láttam pár alaplapra ráírták, de gondolom semmit se jelent.)2019. febr. 11. 20:01
1/3 anonim válasza:
nekem MSI volt mindig,és az is lesz míg élek. I<3MSIGaming
2/3 anonim válasza:
Bármelyiket is veszed, azt nézd hogy jó VRM hütése legyen.. Mert gondolom a i5-t fogod OC-zni ha már K-s ugye..
Az ASUS alaplapok mert, kezdőként milyen egy helyen van és minden megvan a BIOS-ban aminek kell lenni..
3/3 anonim válasza:
Az valóban semmit sem jelent, mivel CPU + VGA-tól függ. Hiába van 100 ezres lapod akár, ha abban egy G3900 meg egy RX 550 csücsül, nem fog menni a VR, ez nyilvánvaló.
A komolyabb Z170/Z270 lapokból sok típus már a legtöbb helyen kifutott, így hatalmas választék nincs, ezeket találtam, amik nem lépik át az 50 ezret:
ASUS PRIME Z270-A
ASRock Z270 Extreme4
BIOS frissítés után:
ASUS MAXIMUS VIII GENE / HERO
Asrock z170 extreme 6 (Ezt már csak hardveraprón találtam, de újként hirdetik.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!