Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Paraméter nem megfelelő, mi...

Paraméter nem megfelelő, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Lemezkezelő -> Meghajtó betűjel és elérési út megváltoztatása -> Módosítás... -> Következő betűjel hozzárendelése: Kiválasztom az új betűjelet - Ami az esetemben D -ből I -> Megkérdezi: Egyes a meghajtóbetűjeleket használó programok nem fognak megfelelően működni. Biztosan folytatja? -> Igen (Mellesleg nincs program csak film rajta) -> A paraméter nem megfelelő.

Így nem hajtja végre a műveletet, mi lehet a probléma?

2019. febr. 11. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem foglalja az I-t jelenleg valami? DVD olvasó, virtuális meghajtó, pendrive, bármi
2019. febr. 11. 15:33
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, ez jogos kérdés, de se a lemezkezelőben se az intézőben sincs ilyen betűjelű meghajtó, vagy akármi, meg aztán a lefoglalt betűjeleket nem dobná fel választási lehetőségként :/

Próbáltam más betűjelet egyébként, és azt sem engedi, csak ez a meghajtó csinálja ezt. Hard Disk Sentinel szerint már elég lestrapált a HDD, régi is, van egy pár hibás szektor, de ezek tényleg befolyással lennének a betűjel megváltoztatásra?

2019. febr. 11. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ötlet!

Legalább a fele szabad? Ha igen, akkor oszd ketté és a másik felének add az I jelet. Arra másold át a fájlokat, majd töröld a D-t és vondd össze az I-vel

2019. febr. 11. 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Bár neked gondolom már rég megoldódott a dolog,de azért csak beírom a válaszom mert hátha másnak még jól jöhet,ha ő is tudván hogy a gugli az egyik legjobb barátja,és mert az majd,ha ott majd ő is beír valami olyasmit pl. hogy "meghajtó betűjelének megváltoztatása win10 paraméter nem megfelelő",szóval ha akkor majd őt is az első találatok között ide,ehhez a régebben feltett kérdéshez fogja irányítani.

Ugyan is most én is ebbe a problémába ütköztem,de nálam végül úgy oldódott meg, hogy töröltem a lapozófájlt (pagefile.sys),ugyan is ezek szerint elkövettem azt a hibát hogy a betűjel változtatása előtt már beállítottam neki.És szerintem ez lehetett a gond,mivel miután töröltem máris engedte a betűjel változtatást.

Szóval ha új vinyót raktok a gépbe amelyhez majd egy adott betűjelet akartok társítani és amire majd akartok lapozófájlt is,akkor amit ne csináljatok,mert úgy valószínűleg nem lesz jó:

formázás -> lapozófájl létre hozása -> meghajtó betűjelének megváltoztatása: HELYTELEN SORREND

formázás -> meghajtó betűjelének megváltoztatása -> lapozófájl létre hozása: HELYES SORREND

Szerintem,ill. tehát saját tapasztalatom alapján.

2021. júl. 25. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!