Vilecs kérdése:
Egy i7-7700-nak illetve egy Nvidia Gefocre GTX 950-nek milyen hőfokon kéne működnie játék közben?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mennyire normális vagy mennyire nem, de játék közben a videókártyám 75-80 fok között ugrál, illetve a processzorom is 70-80 fok között van, és nem tudom, hogy mennyire árt neki. Jó ez így, vagy valamit kéne kezdjek vele?2019. febr. 10. 10:22
1/3 anonim válasza:
GPU-nak nem annyira gáz, a procinak már annál inkább. Hosszútávon illik a procit 65°C alatt tartani, ha gyári hűtő van rajta, akkor illik cserélni.
2/3 A kérdező kommentje:
A gyári hűtőjét minél hamarabb lefogom cserélni. Kérdés, hogyha 1 hónap után cserélem le, akkor az nagyon gázos, vagy addig még mehet így?
2019. febr. 10. 11:48
3/3 anonim válasza:
Ha igyekszel nem megfőzni és úgy használni, hogy ne legyen tartosan 65 fok felett akkor semmi baj.
Az én példám:
Pentium G840-ről cseréltem i5 3470s OEM-re, lévén hogy nem volt hozzá hűtő így maradni kellett a 840 hűtőjénél.
Nem nagyon próbálgattam ősrégi Star Wars meg Dirt játékoknál újabbal játszani mert nem nagyon bírta a hűtőcske, simán voltam ott ahol te.
Egy komolyabb, masszívabb torony hűtő és akár passzívan is hűtheted, mint most én a Scythe Ninja 3 rev.B-vel 55 fok a max egy GTA 5 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!