Kékhalál valaki segítene? Többi lent (Win7)
Figyelt kérdés
ezt csak úgy minden közbe szokta kiírni
ezt 1 bizonyos játék indulásakor vagy játékok programok közben
2010. júl. 1. 09:54
1/10 anonim válasza:
A 2. kép vinyó vagy Op rendszer hiba, az elsőhöz az eseménynaplóban kéne körülnézni pontosan mi történt mikor kékhalálozott
2/10 anonim válasza:
Memória vagy videókártya hiba. Frissítsd a videókártya drivert, illetve ha több ramod van próbáld ki azt,hogy kiveszed-beteszed. Szóval kiveszed az egyiket a másikat bennt hagyod,ha úgy jó akkor visszateszed a másikat is és akkor ha úgy nem jó akkor az a ram hibás. De lehet hogy csak nem érintkezik.
4/10 A kérdező kommentje:
proci huzás ram túlhajtás miatt?
2010. júl. 1. 10:50
5/10 anonim válasza:
Igen amiatt is lehetséges.Először küszöböld ki ezeket a hibákat amiket mondtam,majd tedd fel az új op rendszert és úgy is próbáld ki a dolgot.
6/10 A kérdező kommentje:
a ram az jó kipróbáltam mind 2
2010. júl. 1. 11:21
7/10 A kérdező kommentje:
és akk ugyanezt rakjam vissza vagy ink rakjam a vissza a régi xp t ? :S
2010. júl. 1. 11:22
10/10 A kérdező kommentje:
felpakoltam 1 professional win7 et és mindent leformáztam fájó szívvel na kiváncsi leszek mikor jön be először ez a windows a laptopon hibátlanul ment
2010. júl. 1. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!