25-28 ezer forint környékén milyen videókártyát lenne célszerű lenni?
Figyelt kérdés
Nem túl nagyok az igényeim, azonban ha már pénzt áldozok rá, lehetőleg ebben az árkategóriában a legjobbat szeretném választani.2019. febr. 8. 13:54
1/9 anonim válasza:
Ha ennyit tudsz jelenleg rászánni akkor jobb ha nem is veszel. Ha van alaplapi kártyád akkor használd azt.
2/9 A kérdező kommentje:
Fejtsd ki bővebben. Ha már az Outlast vagy CS:GO maxon elfut, akkor tökéletes. Azt pedig bőven lehet finanszírozni ebből az összegből, legalábbis nekem ez a meglátásom.
2019. febr. 8. 14:11
3/9 anonim válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
Újak közül pont ezzel szemeztem. Akkor valószínű erre fog esni a választásom.
2019. febr. 8. 14:18
5/9 anonim válasza:
milyen tápod van? gt 1030 nem rossz kis vga gtx 750ti szint amire neked kell szerintem elég és új ha erősebb tápod van akkor ennyiért lehet venni erősebb használtat is
6/9 anonim válasza:
mert 30 körül gtx 770 et is lehet kapni ami még mainapig egy jó kis vga nak számít, csak táp kérdése: [link]
7/9 MGéza válasza:
8/9 anonim válasza:
Ha egy rx 460 messze jobb, akkor legyen r9 380, az ugyan annyiért 20-50%-al jobb. [link]
9/9 anonim válasza:
GTX 770et nem ajánlom már. Régi, sokat fogyaszt, ráadásul a Gainward Phantom egy eléggé el****ott hűtés. Egyszer kíváncsiságból vette megy ugyanilyen kártyát, de nagyon hangos volt és alig hűtött valamit. Teljesítménye a mai napig rendben van, egy középkategóriás videokártyának felel meg, az R9 380-nál erősebb egy kicsit.
Viszont én azt ajánlom inkább gyújtögess még, 45 ezerért már kapni lehet GTX 970-et, 40-ért pedig RX 570-et (utóbbi jobban megéri). Csak arra figyelj, hogy az RX kártyákkal 90%, hogy bányásztak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!