Számítógép összerakásához minden alkatrészt máshonnan érdemes megrendelni?
Eléggé össze vissza beszéltél dolgokat. Először is, ahogy a többiek már leírták, nem éri meg több helyről rendelni, egyrészt, mégha spórolnál is vele, akkor ahány helyről rendeltél. annyiszor több számlát kell babusgatnod. Ráadásul máskor is kapnád meg őket, meg több futárt kellene várnod.
Másrészt ez a kompatibilitás... ha ugyan olyan a csatlakozó, akkor kompatibilis. Nekem ASRock lapom van, benne 2x4 GB TeamGroup és mellette 2x4 GB Corsair RAMokal. Semmi baj nicns velük, pedig az egyik CL11 a másik CL9.. össze rakják maguknak(nyilván a rosszabbhoz), amit kell. Volt nekem ASUS kártyám, Gigabyte kártyám, MSI, és most egy GTX1060 Founders edition és soha semmi baja nem volt ilyen téren. Hülyeség az azonos gyártós mese.
Összegezve: Célszerű 1 max 2 helyről beszerezbi a dolgokat és azokat, amik árban épp megfelelőek, márkától függetlenül. (pl. ASUS kártyák elég drágák/ érdemes lehet használban gondolkoznod)
Hiába tudnál vele spórolni, nem igazán éri meg mindent más helyről venni, mert sok bíbelődés lesz pl. a garanciával, papírok, stb.
Inkább egy, de megbízható helyről vedd, ahol tudod, hogy a garit is normálisan intézik. Én is úgy voltam, mikor a gépemet vettem, hogy hiába lett volna olcsóbb pl. PCX-ről, inkább a helyi, 25 éve működő PC boltból vettem, ahol ismerem a tulajt és gond nélkül intézik a garanciát.
Egyedül az ODD-t nem onnan vettem, mert nekik nem volt olyan, amit akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!