Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Usb wifi antennát nem észleli...

Usb wifi antennát nem észleli a gép. Miért?

Figyelt kérdés
Üdv, a napokban szereltem össze a gépet, amiben 8 GB DDR4 3100mhz, AMD Ryzen 5 2400g és egy MSI B450 A Pro alaplap. Vettem a géphez egy TP-Link AC1300 T4U usb-s wifi routert. Hiába csatlakoztatom a géphez, egyik usb-vel se kezd el dolgozni (villogni), viszont a gép hangot ad ki, hogy be dugtam. Egy másik laptopba viszon egyből el kezd dolgozni, és működik. A Drivert nem tudom addig telepíteni, amíg nem ismeri fel a gép, hiszen enélkül nem tudom a telepítőt folytatni. Tudnátok valami tanácsot adni? Esetleg küldjem vissza, és vegyek egy PCIe-s csatlakozású antennát?

#USB #WLAN #msi #TP-Link #MSI B450 #AMD Ryzen 5 #VEGA 11 #MSI B450 A PRO #AMD RYZEN 5 2400G #TP-LINK AC1300
2019. febr. 6. 15:17
 1/4 P.O.C. ***** válasza:
Az eszközkezelőbe sem jelenik meg ismeretlen hardverként?
2019. febr. 6. 15:20
 2/4 A kérdező kommentje:

De, ott megjeleníti.. Egy narancssárga felkiáltójel van, de a külső winchesternél is, vagy amit éppen be dugok. Ezt írja pontosan: "Az eszköz illesztőprogramjai nincsennek telepítve. Nincs az eszközzel kompatibilis illesztőprogram"

Ugye így nincs internet a gépen, így keresni se tudja.

2019. febr. 6. 15:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Min netezel épp?

Na ott töltsd le az illesztőprogramot

2019. febr. 6. 18:08
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Ha látszik az eszközkezelőben, próbáld meg a manuális driver telepítést.

Leírás: [link]

Ha megnézed melyik hardver verzió. Innen le tudod tölteni a drivert hozzá: [link]

Mondjuk egy pen drive -ot, vagy egy külső vinyót illene automatikusan felismerni egy korszerű Windowsnak. Szóval lehet a telepítéssel is van valami gáz. Egy korszerű AM4 konfighoz már illik Windows 10 -et használni. Abból is a legújabbat. És természetesen a hozzá tartozó alaplapi driverekkel.

2019. febr. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!