Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Consumer laptopok közül...

Consumer laptopok közül melyik bírja legtovább?

Figyelt kérdés
Anno 8 éve vettem újonnan egy Hp 620 laptopot emlékeim szerint 80 ezerért, a mai napig tökéletesen üzemel, bár már eléggé lassú. Mint a hímes tojásra, úgy vigyáztam, külön kérésre, minden évben elvittem egy alapos tisztításra, ahol vettem. Nem tudom, hogy a mai laptopok meddig bírhatják, ha vigyáznak rájuk.
2019. febr. 4. 00:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha üzleti laptopot veszel az valószínűleg jól fogja bírni, bár a 8 évet azt senki sem fogja garantálni. Az viszont nem a 80 ezres kategória, inkább 200-tól felfele. Persze attól függ, hogy milyen a belseje, mert i3-as procival már talán kapni olcsóbban is.

A multimédiásnak feltüntetett teljesen műanyag olcsó laptopok viszont véleményem szerint a 2-3 évet is csak ritkán élik meg.

2019. febr. 4. 10:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, ezt én is hallottam, hogy a mai 80-90 ezres laptopok hamar tönkremennek. Ennyire romlott a minőség? Mert én is 80k-ért vettem anno ezt a HP-t, de már 8 éves.
2019. febr. 4. 18:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Romlott a minőség, de szerintem mázlid is volt, mert a 80 ezres kategória sosem számított jónak, az mindig belépőkategória volt. Én 2009-ben vettem egy belépőnél kicsit jobb kategóriás Asus laptopot 130-ért, az 5 évig bírta. Igaz, hogy 2 évig elég sokat cipeltem.
2019. febr. 10. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!