Milyen gamerpc-t+monitor+billt vegyek 400. 000ft-ért? Bővebben lent. Olvassátok el a leírást is:d
Bocsi a hosszú szövegért,és a fura megfogalmazásért,esetleg elírásért.
Sziasztok van 420.000-ft-m és szeretnék egy gamer pc-t venni + monitort + bill-t
Billentyűzetnél fontos,hogy mechanikus legyen,(ami kb 20k-körül van ahogy nézegettem)
Egy gamer pc-t
nyilván ez a legfontosabb mind közül.
és egy Monitort
Én magam szeretném össze építeni,szóval az előre össze rakott gépeket inkább hanyagoljuk,viszont ide teljes "alkatrész" neveket írjatok,(ha lehet jöhet hozzá link is nem fontos,hogy 1-helyről)
Összesen:400.000-ftom lenne rá,de ha kicsit tullépi az nyilván nem probléma(ha van értelme is)
(max:20-30ezerrel)
Kíváncsi vagyok,hogy ti ebből az összegből mit-hogy vennétek meg,kérlek normális válaszokat adjatok.
hopsz:D a monitor alá írt szöveget "Én magam szeretném össze építeni,szóval az előre össze rakott gépeket inkább hanyagoljuk,viszont ide teljes "alkatrész" neveket írjatok,(ha lehet jöhet hozzá link is nem fontos,hogy 1-helyről)" a gamer pc-t rész alá akartam írni :d
ide meg "Sziasztok van 420.000-ft-m" 400.000-et akartam írni :c
ha pesti vagy akkor ajánlom neked Giannit a hardverapróról. brutál olcsón hozzátudsz jutni cuccokhoz.
Árakat most nem fogok keresni de valahol 320 környékén fog megállni:
ház: Deepcool Matrexx 55 + 3x be quiet! Pure Wings 2
alaplap: b450 tomahawk
proci: Ryzen 2700x
vga: gtx 1060 vagy rx 580
proci hütő: noctua nh-u12s
ram: g.skill ddr4 3200 16gb ripjaws v cl16 kit
táp: be quiet pure power 11 gold 500w
ssd: ADATA XPG SX8200 480GB
hdd: wd 1tb blue
gianninál legalább 20%al olcsóbban megtudod szerezni a videókártyákat és ugyan úgy bolti garival. valószinűleg alzás lesz.
procin lehet sporolni aztán hozzácsapsz egy jobb videókártyát de szerintem fontos a ballance. kitudja mire kapsz rá késöbb.
Compker.hu-ról.
Monitor: AOC Q3279VWFD8 (68 470)
Gép:
Inno3D GeForce RTX 2060 Twin X2 6GB GDDR6 (125 160)
AMD Ryzen 5 2600 (53 030)
G.Skill DDR4 3000 16GB Aegis CL16 - Fekete KIT (2x8GB) (34 260)
MSI AM4 B450M Mortar (31 710)
ADATA Ultimate SU650 240GB (10 380)
Toshiba P300 High-Perfomance 1TB (12 240)
Corsair Vengeance 550M 550W (21 230)
NZXT H500 (23 680)
Ez összesen 380 ezerre jön ki, és QHD játékra szuperül alkalmas.
Ami a billentyűzetet illeti, talán egy Asus Cerberus Mech RGB lehetne, csak azt máshonnan kéne beszerezni, ahol a legolcsóbb. Bár ehhez én nem túlzottan értek, szóval még kérd ki mások tanácsát.
#2 Gianni valóban jó ötlet, én is vásároltam már tőle, korrekt fazon. Nála sok minden napi áras, szóval tőle kéne megkérdezgetni, mit mennyiért kínál éppen.
Köszi ez addigi válaszokat
ment a zöldkéz:D
jöhetnek még válaszok :D
#3 vagyok. Esetleg a kérdés kiemelése funkciót használhatod, hátha észreveszik többen is. VAGY ott van a Prohardver fórumának "Milyen asztali gépet vegyek?" topicja, ott is biztos írnának konfigot, bár ott néha elfogultak 1-1 márka irányába, és akkor is azt ajánlják, ha épp lenne jobb opció is.
Saját magamat annyiban igazítanám ki, hogy RTX 2060-ból a Gainward modellje azóta már olcsóbb, és talán jobb hűtéssel is rendelkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!