Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért melegszik a procim?

Ocsike95 kérdése:

Miért melegszik a procim?

Figyelt kérdés
pár napja lecseréltem a procim a régi amd fx6300 amit most raktam bele amd fx8350 az alaplap támogatja mert utána néztem de mióta kicseréltem ez a proci eléggé melegszik gyári hűtő van hozzá de a másik procihoz használt hűtőm sem sokkal jobb de valamiért ez a proci eléggé melegszik felmegy 60fokig és lefagy a gép majd jelez hogy váratlan hiba miatt ujra kell inditani a számitógépet ha valaki tud valami megoldást vagy jó tanácsot megköszönöm előre is (amúgy gyári pasztázással is ezt csinálta majd újrapasztáztam és ugyan ez)

2019. febr. 1. 15:01
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
amúgy visszatérve az elégett alaplap témára meg a "szemét" dolgokra az asusból is van égetni való példány:D https://www.youtube.com/watch?v=dPYlCHOozDw
2019. febr. 1. 17:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Írd le pontosan milyen a mostani! Egyébként Gigabyteból is sok fajta van!

[link]

Ide írj! Leírod szépen nekik mennyid van rá és mire kell. Ha jófejek még keresnek neked Hardveraprón is megfelelőt, mert hogy újonnan nem lehet normális AM3+ lapokat venni.

2019. febr. 1. 17:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Igen biztosan van volt ASUS-ból is ilyen! De az egyik legjobb alaplap erre a foglaltra ami nekem is van az a Saber.

Én személy szerint egyiket sem szeretem, de itt és akkor ez volt a legjobb választás. Egyébként én is jobban preferálom a Giga lapokat.

Amúgy visszatérve arra a 755-ös lapra, valószínűleg bele vágtak egy C2Q-ot.

Láthatod víz hűtés van, a gyenge VRM körül semmi légkavarás nincs. Ráadásul biztosan meg volt cibálva a proci benne. Ráadásul nem is kicsit ha léggel már nem volt elég.

Ha egy kicsit jobban meghúztad a Quadot simán 150W feletti TDP-je lett. Nem csoda, hogy megadta magát az egyik tranzisztorja.

2019. febr. 1. 17:28
 14/16 A kérdező kommentje:
kipróbálom akkor hogy a hyper t4et felrakom a ramokról meg leveszem a radiátort ha nem lesz változás akkor veszek egy gigabyte alaplapot köszi a segitséget és a válaszokat
2019. febr. 1. 17:33
 15/16 anonim ***** válasza:
Minden gyártónak vannk jó és rosszabb lapjai, szériahibásak is. Ostobaság emiatt lehúzni bármelyiket is.
2019. febr. 1. 17:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Sose felejtsd el megnézni utána járni milyen tápellátású lapot veszel!

# 15

Igaz, de az Asrock és különösen ő ennél a foglaltnál ebben élen jár.

2019. febr. 1. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!