IPS vagy VA paneles monitorral járok jobban? Mindennapi netezős használat
Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 17:25
2/6 anonim válasza:
Ha lehet választani, mindig IPS.
4/6 anonim válasza:
Hát mindennapi netes használatra szerintem egy TN panel is elég. Az IPS-nek nyilván jobbak a betekintési szögei és szebbek, pontosabbak a színei. A VA valahol a kettő között van viszont annak meg sokkal sötétebbek a feketéi. Nekem nem kellene IPS mert a feketéi ugyanolyan szürkék szinte mint a TN-nek és AMOLED kijelzős telefon után nekem megvan rá az igény, hogy a fekete az fekete legyen. Persze embere válogatja.
5/6 A kérdező kommentje:
" egy TN panel is elég"
Na azt többet nem. Sok évig bámultam egy TN-est és mióta a laptopban is IPS van azóta rájöttem hogy egy nagy fos..
a TN az nem téma soha többé semmire még neteztegésre se.
2019. jan. 30. 21:12
6/6 anonim válasza:
IPS szerintem is. A VA sem elvetendő, de olyat csak akkor vegyél, ha nagyon jó áron jutsz hozzá, akció, készletsöprés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!