Milyen processzort ajánlotok?
CPU: I5 6400
GPU: GTX 1060 6 GB
A játékok alatt Battlefield V, PUBG és Rainbow sixnél a CPU folyamatosan 100% a GPU viszont ilyen 70-80 %-osan van terhelve. Én egy I5 8400 vagy Ryzen 5 2600-ra gondoltam. De mondhatok más processzort is.
Én a Ryzen 5 2600-ot ajánlom sokkal időt állóbb CPU már most is..
De ha platformot és választ, akkor arra ügyelj hogy ramok terén olyat válasz ami rajta van az alaplapi "ram support/memory support" listán mert ez fontos Ryzennél illetve hogy magas órajelü, de viszonylag alacsony CL-el rendelkezőt nézz.
Úgy vélekedek róla hogy van egy kis CPU limit a GPU és a CPU között..
Jelenleg 2x4 GB Hyperx Fury black 2133 MHz ramom van és CL 15 utána néztem szüksége van Dual channelre és 2933 MHZ-re de azt viszont nem írja, hogy mennyi legyen a késleltetés és nem tudom, hogy CL 15 sok vagy kevés de ezt a ramot venném ami szintén CL 15.
Ez csak 2k vak drágább, de 3200 MHz s, ez is hűtőbordás szóval ha a lapod támigatja a magasabb órajelet is akkor tudod húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!