Tápegység ventilátor tisztítása hogyan?
Figyelt kérdés
Eddig is nehezen pörgött de máma megállt. Arra gyanakszom hogy a kosz miatt állt be. Hogyan lehet a koszt kiszedni ahol a ventilátor pörög. Hogyan lehet leszedni a ventilátor?2019. jan. 28. 19:52
1/3 anonim válasza:
Jee én ezt megválaszoltam. Lehet hogy a kerdezonek nem tetszett ? :)) Pedig helyes volt a válaszom.
Valaki válaszoljon valami hülyeséget mert a helyes választ töröltette.
Köszönöm :)
2/3 MGéza válasza:
Kiszeded, eltávolítod a védőrácsot és úgy férsz hozzá a rögzítőcsavarokhoz. Kiveszed és megtisztítod. Másik lehetőség hogy egyszerűen kiveszed, nem szeded szét hanem nagynyomású levegővel átfújod az egészet rácson keresztül, ez kevésbé hatékony módszer.
3/3 A kérdező kommentje:
1-es én most néztem vissza a kérdésemet. Én nem töröltettem a válaszodat nem is láttam mit írtál legelőször.
2019. jan. 30. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!