Ez még biztonságos OC?
1284-ről 1350-re húztam a vga-t. Egy RX570-ről van szó, 75 fok fölé nem megy így sem. Sapphire Pulse, 2 ventis. Azt ajánlották hogy ne nagyon húzzam, mert gyenge a hűtése, de eléggé érezhető, illetve eddig semmi hangja nem volt a ventiknek max terhelésen sem, szóval ki se használtam rendesen. Így most hangosabb egy picit. Tesztelgettem, de többet nem nagyon bír, 1400 nál telibe elment a kép, így maradtam 1350-nél. Lehet így baja a kártyának?
MSI Afterburnerrel csináltam, stress testtel néztem közben.
Köszi. :)
Powernél nekem max a 30, azért annyira húztam :D
"Powernél nekem max a 30, azért annyira húztam :D"
Közben leesett :)))
#12:
ryzen 5 1400 cpu
rx 570 vga
bequiet system power 9 400w psu
g.skill 8gb 3000mhz ram
asrock a320m mbo
western digital ezex 1tb hdd
kingson a400 250gb ssd
ez a teljes konfigom. Ezen kívül egy usb wifi adapter van bedugva, egy billentyűzet, illetve hdmi-n keresztül egy tv.
Van olyan tesztprogram ami egyszerre minden hardveremet 100%-on működteti? Akkor meg tudnám nézni hogy elég -e a táp
"Illetve az a kártyából kimutatható hogy volt húzva? Garancia végett."
Úgy tudom, hogy nem számít. Garizható, ha elszáll, legalábbis nekem a prohardveren ezt mondták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!