Hirtelen nincs kép! Mi lehet a baj?
A számítógépemen játszottam, és elment a kép. Ilyen problémával korábban nem találkoztam. Egy Gtx 1050ti 4gb oc kártyám van, és egyszerűen fel sem fogom, hogy mi történhetett. Az integrált videókártyával működik a gép, van kép, nincs más hiba szóval biztosan a kártyával van baj. Szétszedtem a gépet, letisztogattam (szakszerűen, nem vizes rongyokkal meg ilyenekkel 😄) összeraktam és a probléma változatlan. A BIOS-ban sem érzékeli. Amikor ránéztem a grafikus felületen az alaplap térképén a PCI porton "üres" felirat jelenik meg. Mindent próbáltam, a BIOS-t, a rendszert is frissítettem. 3.éve van meg a konfig, mindent újonnan vettem anno. A kártyára sajnos már nincs garancia, ezért jó lenne, ha megtudnám csinálni. Kérlek segítsetek, mert nincs ötletem! Köszönöm előre is!
Specifikáció:
CPU: Intel Core i3 6100 3,7GHz
Alalap: ASRock H170 PRO4
Videókártya: Gigabyte GTX 1050ti 4gb OC
Tápegység: Zalman ZM-400
RAM: Kingston 8GB DDR4
+Egy 240gb-ssd és egy 2TB-s HDD
A kártyán a ventilátorok felpörögnek?
Nem lehet, hogy csak kicsúszott a tápcsatlakozó (már ha van ilyen)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!