Ez jó pc összeállítás lesz játékra?
1680x1050-es felbontásra jó lesz ez a gép?
A procit és vga-t majd szeretném tuningolni ha lehet.
CPU: AMD Ryzen 5 1400 Quad-Core 3.2GHz
Alaplap: BIOSTAR B450MH
RAM: Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 2933MHz
HDD: Seagate BarraCuda 3.5" 2TB 64MB 7200rpm SATA 3
SSD: Samsung 970 EVO 250GB M.2
Proci Hűtő: ARCTIC Freezer 33 eSports Edition
Gamer Egér: Razer Abyssus V2 RZ01-01900100-R3G1
Gamer Billentyű: NATEC Rhod 400 RGB
Monitor: Philips 220V4LSB (1680x1050)
Full HD monitortól már fáj a szemem meg amúgy se tudnék venni...
Tápegység: Zeus 560W ZUS-560
Videokártya: GIGABYTE GeForce GTX 1050 OC 3GB GDDR5 96bit
én másképp raknám össze.kihagynám az ssd-t és a 8 giga ramot.
acer kg221qbmix: 35e
gigabyte b450m ds3h: 23e
ryzen 5 2600: 52e
sapphire radeon rx 570 3gb: 57e
cooler master mwe 500w: 12e
ha a fullhd-tól fáj a szemed akkor szerinted az 1680-astól nem fog?ezek a hardverek többet nyújtanak mint amit te írtál,hiába oc-zod.ramra meg ssd-re meg majd gyűjtesz,ezeket könnyű beépíteni a későbbiekben.
Kezdésnek, nem a fullHD-tól fáj a fejed, hanem mert rosszul van bekalibrálva a panel amit néztél, vagy csak vacak volt maga a panel. Én anno használtan vettem egy IPS panelt, de olyan fényes volt, hogy pár másodperc megfájdult a fejem, lekaptam a fényerőt meg pár paramétert megpiszkáltam és teljesen jó.
Érzésre azok a 1680x1050 monitorok amiket újonnan kapsz mind beragadt készletek túlárazva. Nem tudom hol akarod venni, de árukeresőn 38 ezerért megy kivéve egy helyen. Olcsóbban kapsz már fullHD IPS monitort ennél...
Na meg a 220V4LSB hátulján nincs se HDMI se DP, (a kinézet kártyánál ez nem baj). Ott van mondjuk a friss RTX 2060, nem mindegyik modellen van már DVI.
Sokkal jobb vétel lenne egy RX 570-t venned, ár/FPS értékbe verhetetletlen.
Az Intel 9. generációs munkaállomás processzorai meg nevetségesek, szinte csak átnevezték a 7. generációt. Threadripper a legtöbb embernek jobb alternatíva lehet munkára, attól függ milyen szoftvereket használ.
Itt van egy remek táblázat a 2 generáció specifikációival.
Egyetértek az előző válaszolóval annyit tennék még hozzá hogy ha pl egy ex 570 et vennél lehetne egy ezzel a monitorral párosítani ami ugyanúgy 22 colos de full hds 75hz és Freesynces.
Ne csak azt nézd hogy most éppen mire légyen elég a rendszer hanem azt is hogy a jövőben is azért kompetens maradjon valamennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!