Használt üzleti laptop vásárlás?
Figyelt kérdés
Vennék egy használt laptopot, igazából Laptopsystem egy vonzó bolt, de szerintem egy kissé drágák a gépeik, hardverapron jóval olcsóbban árulják ugyanazt, ugyanannyi garival. De én egy kicsit tartok tőle, hogy valami gond lehet. Egy 3320m i5 procis laptop csak 47 ezer forintba kerüljön.2019. jan. 24. 23:19
1/2 anonim válasza:
Ha belinkelnéd akkor legalább látnánk, hogy melyik laptopról van szó.
lenovo thinkpad x230(i5-3320m,180gb ssd,4gb ram,akksija 82% ) ez 50 000Ft-ért vettem.
2/2 anonim válasza:
Nem rossz az az ár.
Bár az ördög mindíg a részletekben lakozik.
A harmadik generációs proceszor az amivel eladják a cuccot, de számít, hogy milyen a kijelző, a billentyűzet (magyar vagy magyarított).
Aztán kalkuláld bele, hogy egy boltnak olyan költségeket is ki kell termelnie, amit egy magánszemély nem számít fel.
Mondjuk ezzel együtt a laptopsystem árulja a hardveraprón kínált üzleti laptopok felét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!