Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Használt üzleti laptop vásárlás?

Használt üzleti laptop vásárlás?

Figyelt kérdés
Vennék egy használt laptopot, igazából Laptopsystem egy vonzó bolt, de szerintem egy kissé drágák a gépeik, hardverapron jóval olcsóbban árulják ugyanazt, ugyanannyi garival. De én egy kicsit tartok tőle, hogy valami gond lehet. Egy 3320m i5 procis laptop csak 47 ezer forintba kerüljön.
2019. jan. 24. 23:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha belinkelnéd akkor legalább látnánk, hogy melyik laptopról van szó.

lenovo thinkpad x230(i5-3320m,180gb ssd,4gb ram,akksija 82% ) ez 50 000Ft-ért vettem.

2019. jan. 25. 06:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem rossz az az ár.

Bár az ördög mindíg a részletekben lakozik.

A harmadik generációs proceszor az amivel eladják a cuccot, de számít, hogy milyen a kijelző, a billentyűzet (magyar vagy magyarított).

Aztán kalkuláld bele, hogy egy boltnak olyan költségeket is ki kell termelnie, amit egy magánszemély nem számít fel.

Mondjuk ezzel együtt a laptopsystem árulja a hardveraprón kínált üzleti laptopok felét.

2019. jan. 25. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!