Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fujitsu Simenes notebookom...

Fujitsu Simenes notebookom monitorjával történt vmi. Nem jelenít meg semmit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tegnap eléggé lemerült, amikor használtam, de amikor vmivel kicsit később felraktam tölteni, és ismét be akartam kapcsolni, semmi sem volt látható a monitorján, csak a nagy semmi. Mitha be se lett volna kapcsolva. A windowst viszont biztosan betöltötte, mert hallottam a betöltési dallamot. Már kipróbáltam azt is, hogy kivettem az akksiját, még pluszba töltöttem egy kicsit, hátha... de semmi.Mi lehet a baj? tudok vele vmit magamtól csinálni, vagy szerviz? (a garancia még érvényes..) nagyon el vagyok keseredve:(
2008. nov. 8. 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha garanciás akkor inkább szervíz, mert ha megbontod elveszett a gari.
2008. nov. 8. 10:25
 2/3 A kérdező kommentje:
És mi lehet a hiba? Mi miatt csinálhatja ezt?
2008. nov. 8. 11:15
 3/3 Hintalow ***** válasza:

Hát ezt így látatlanba nem nagyon fogja megmondani neked senki, sok oka lehet: pl. valami gond van az átvezető fóliával, ami az adatokat viszi az lcd felé, elromolhatott maga az lcd panel, esetleg kimehetett az lcd háttérvilágítása is.

Szerintem is szervíz.

2008. nov. 8. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!