Milyen GamerPC-t Ajánlanátok? 300. 000ft-ért.
Üdv.
Számítógép vásárlást tervezek,és nem tudtom,hogy egész pontosan ,hogy járnék a legjobban ebben az ár kategóriában.
Több ötletem is van,szóval inkább megnéznék más ötletek,hogy ki mit venne ebből a pénzből,nálam a számítógép kinézete se utolsó szempont,előre is köszönöm a normális és értelmes válaszokat :d
Mindenképp ment a zöldkézés egyébként ezen a configon még el is gondolkoztam :d
de ha lehet inkább "alkatrészeket" írjatok,tehát pl proci,ram,videokari,stb amikből magamnak össze rakom a gépet,nem szeretem az előre össze épített gépeket.
valami ilyesmit rakj össze.
Üdv!
Gondoltam én is lecsapok a lehetőségre és összedobok egy szekeret :D
Házikó: Thermaltake Versa C24 RGB
Tápocska: FSP 600W Hyper 600
Processzor: Ryzen 5 1600X
Alaplap: Gigabyte B450 Aorus Elite
Memória: G.Skill Aegis 2x8GB DDR4
Videókártya: MSI RTX 2060 VENTUS 6G
SSD: Kingston 120GB
HDD: Western Digital 1TB 64MB
Processzor hűtő: Cooler Master Hyper 212 EVO
PCX-en ez mind 306.800 forint összeszereléssel.
Táp helyett lehet választani a moduláris változatát ami 3.000 forinttal drágább ( [link] de maradhat így is, ha nem akarsz rá költeni többet.
Processzor helyett lehet a R5 2600 ( [link] ami 8.000-rel drágább és kb. 10-15 fps-sel tud többet, ahogy láttam CS:GO-ban jóval nagyobb volt a különbség (ha ez számít).
A vdeókártya jóval többet tud mint a GTX1060 6GB és körülbelül annyit tud, mint a GTX1070, de olcsóbban (legalábbis ez a model).
Az SSD csak azért 120GB, mert azért választottam, hogy a rendszer rámenjen, és az gyorsabban működjön, kb. marad még 40-60 GB tárhely rajta, arra még rárakhatsz kisebb játékokat, programot stb, de ügyel arra, ha frissít a win10 akkor legyen elég hely rajta.
Kicsikét drágábban van még 240GB változata ( [link]
Mivel a Ryzen 5 1600X-re nem raknak hűtőt, ezért választottam a CM Hyper 212 EVO ami egy egész jó hűtés.
Nekem így fért bele, lehet vele még babrálni, nagyobb SSD és/vagy olcsóbb deszka. Olcsóbb lappal kijöhetne akár a jobb SSD és a táp, de én úgy vagyok vele, hogy nem érdemes spórolni az alaplapp, mert nyílván az az alapja mindennek. :D
Akinek van más ötlete, valamit kicserélne valamit a konfigomból, az nyugottan írja le nem harapok. :D
További jó napot! ;)
Örülök neki és használd egészséggel.
Most vettem észre, hogy amikor ajángattam a másik procit, tápot és ssd-t akkor rosszul adtam meg a linket, ezért elnézést kérek, de remélem így is megtaláltad őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!