Mi a véleményetek erről a Pc-ről? Megfelelne a 2019-es elvárásoknak? Szükséges Bios Frissítés?
Játékra és kicsit munkára is szeretném használni.
Megfelelne a 2019-es elvárásoknak ?
Szükséges Bios Frissítés ?
Cooler Master MasterCase Pro 3 Window MCY-C3P1
Be Quiet! 700W Pure Power 10 BN279 tápegység
AMD Ryzen 5 2600X YD260XBCAFBOX processzor
GIGABYTE B450 AORUS M alaplap
G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4 3200MHz F4-
Gigabyte RTX 2070 Gaming 8G GDDR6 GV-
Western Digital 250GB Blue 3D WDS250G2B0B M.2
Western Digital 1TB 128MB Gold WD1005FBYZ
Ha bármi javaslatot tudtok mondani, szívesen fogadom!
Köszönöm.
- Abból az SSD-ből valami komolyabbat válassz, Kingston SSDNow A1000 a minimum szint.
- BIOS frissítés nem kötelező, de sosem árt.
- A WD Gold HDD egy hülyeség, ugyanúgy megdögölhet, mint bármelyik másik HDD, és kitörölheted a garanciával, ha már egyszer tönkrement. Javaslok inkább 2 db WD10EZEX-et, amiket RAID 1-be kötsz: így kétszeres olvasási sebességed lesz, és ha valamelyik HDD megdöglik, akkor az adataid megmaradnak biztonságban.
- A 700W-os tápegység minek, meg hol? Hegeszteni akarsz róla? Ennek a gépnek egy 500W-os minőségi táp bőven elég, mondjuk egy Antec EA550G, vagy egy Be Quiet BN297 (Pure Power 11 500W CM).
- Talán én gépházból valami minőségibbet választanék, de az se tragédia, ha marad. Csak ellenőrizd, hogy belefér-e a VGA.
Egyébként rendben van.
Őszintén szólva az SSD-t csak a rendszernek meg még 1-2 programnak szántam, azért gondoltam, hogy elég a 250Giga, de majd meglesem amit mondtál.
Milyen gépházra gondolsz.. a Cooler master házairól elég jó dolgokat olvastam, erről például konkrétan azt, hogy masszív és elég jó a hűtése is.. mire gondoltál te ?
- A Kingston SSDNow A1000 nevével ellentétben 240 gigás :)
- Ha 2 db 1 terrás HDD-t RAID 1-be kötsz, akkor csak 1 terra tárhelyed lesz
- Az a bajom a Cooler Master házak legtöbbjével, hogy 1 ventisek és nem is igazán szerelhető beléjük más ventilátor, emiatt nincs normális légáramlás, de most látom, hogy ez 2 ventis, nem szóltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!