Ez a videokártya megfelel ehhez a géphez?
Elég Rainbow Six Siegeéhez?
nVidia GT 1030 2GB
Gép:
Intel Pentium G3220
4GB DDR3 1600MHz
FSP 350W HNN
3 éves játék. Ha ezt a tesztet nézzük akkor igen:
https://www.youtube.com/watch?v=WBIjILj9bFI
Arra ügyelj hogy semmiképp se vegyél gddr4-es memóval szereltet mert azok kb fele olyan gyorsak mint a ddr5-ös társaik. Esetleg az Rx 550 van hasonló árban új kártyák között ami kicsivel erősebb. Vagy marad a harverapro.hu és használt de garanciális kártyát is vehetsz.
Kellene még +4 giga ram, és erősebb CPU is..
Egyébként a GT 1030 abszolút nem játékra való, inkább 4K videónézés..
#4: Értem én, hogy a GT kártyákkal kapcsolatban még a 700-as szériánál tartanak az emberek, na az tényleg nem arra való. De ki mondta hogy FHD ultra beállítások lesznek? Ki mondta, hogy 2018-as játékokhoz kell? Én semmi ilyet nem olvastam a kérdésben.
Egyébként kérdező, mennyi pénzed van kártyára? Ha telik rá akkor tényleg érdemes erősebben gondolkodni. GTX 1050ti-t is elbír a tápegységed.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jelenleg GTX 1050 van kitűzve, használtan még 2 év garanciával. 33.000Ft. Illetve még +4GB RAM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!