Szerintetek mi legyen?
Sziasztok!
Szeretnék beruházni egy új gépre,viszont nem nagyon értek hozzá, ezért a segítségeteket szeretném kérni.
Nagyrészt játékra és videóvágásra kellene.Nem játszom napi szinten és videóvágásba is most kezdek bele, viszont egy erősebb konfig jól jönne.
A keret max. 400-500.000Ft(monitor nélkül)
Laptopokat is nézegettem, mivel 1-2 éven belül költözni fogok(nagy eséllyel kollégista leszek),viszont elég sok rosszat hallani róluk.Predatorokkal szemezgettem nagyon, de abból is van egy csomó(főleg a Helios fogott meg).Esetleg MSI, na meg az Alienware(mondjuk az kicsit drágább,de ha normális és nem megy tönkre 1 éven belül, akkor nekem megéri).
Szerintetek mi legyen? PC vagy laptop? Megérné beruházni egy laptopra? Esetleg valaki össze tudna dobni egy konfigot?
PC ből izmosat tusz venni ennyiért, laptopból már nem annyira videóvágásra meg főleg 500k ért kb legjobb a predator helios 300 de! 500k ból asztali gépben erősebbet lehet kihozni mint a helios 500 ami 1.2M ft, mérlegeld ,hogy hordozható kell és sokkal de sokkal gyengébb vagy asztali de sokkal erősebb.
500k ból kilehet hozni egy ilyesmi konfigot ami sokkal erősebb mint bármelyik helios sőt mondhatni csúcs konfig.
Ryzen 2700X
RTX 2080 8gb
2x8gb ddr4 3200
BeQuiet SP 500W
128gb ssd rendszernek
1TB WD blue háttértárnak
B450 es lappal
Egy tetszőleges ház, ez megvan 500.000FT ból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!